NAŠA PRIČA
PORODIČNA TRADICIJA DUGA 50 GODINA

O NAMA

Mi smo porodična kompanija koja iza sebe ima 50 godina iskustva u proizvodnji visokokvalitetne opreme tunelskih sistema za pranje automobile.
Jednostavna izrada i korišćenje najkavalitetnijih materijala, kao i konstantno ulaganje i praćenje svetskih trendova usmerilo nas je ka uspehu.
Danas je AVW lider u svom poslu. Jednostavnost, preciznost, odgovornost i inovativnost su naše vrednosti koje su prepoznali kupci širom sveta.

Mapa_onama

KRATKA ISTORIJA SAVW

Dobar geografski položaj Srbije, koji nam pruža mogućnost brže isporuke na tržište Evrope i Azije, kao i dobra povezanost sa pomorskim lukama za isporuku širom sveta uticali su na odluku da otvorimo proizvodnu halu u mestu Županjac nadomak Beograda.  Ovim potezom smo postali mnogo bliži našim kupcima širom Evrope, Rusije, Bliskog Istoka, Afrike koji već koriste naše perionice, a novim kupcima omogućili efikasniju saradnju.
2014
OSNIVANJE SAVW
2015
PRVO IZLAGANJE NA SAJMU AUTOMOBILA U BEOGRADU
2018
ZAPOČETA IZGRADNJA PROIZVODNE HALE OD 600m²
2018
PRVA TUNELSKA AUTO PERIONICA U SRBIJI - MARIĆ KOMERC
2019
POKRETANJE PROIZVODNJE U NOVOIZGRAĐENOJ PROIZVODNOJ HALI
2019
INVESTIRANJE U CNC TEHNOLOGIJU
2020
PROIZVODNJA KOMPLETNE TRANSPORTNE TRAKE
2020
PRVA ISPORUKA ZA LITVANIJU IZ SRBIJE

Nadamo se da će naše iskustvo i ugled biti dovoljan razlog da odlučite da nas kontaktirate i posetite, a sve u cilju zajedničkog poslovnog uspeha i razmena ideja. Očekujemo da vaše poslovne odluke budu deo naše zajedničke saradnje.