TRANSPORTNE TRAKE

Naše transportne trake su jednostavnog dizajna, prihvataju gume svih veličina i u potpunosti prenose vozilo na sva četiri točka što obezbeđuje veću kontrolu nad vozilom.

30" I 42" DUAL BELT

Dupli 30″ i 42″ konvejer za bolju kontrolu vozila kada je vozač unutra ali i za veći broj tipova vozila koja se mogu prati. Kada vozač aktivira kočnicu ili pomeri upravljač – ništa se ne dešava. Nošenje sva četire točka pruža bolju kontrolu i poboljšava iskustvo mušterije.

12' (144") EXPRESS DETAIL BELT

12′ (144″) konvejer je konstruisan za ručno održavanje spoljašnjosti vozila (detaljno pranje i čišćenje). Konvejer se prostire širinom čitavog vozila, pa i više. Ovo omogućava da sva vrata budu otvorena za vreme usisavanja i čišćenja dok se vozila i radnici kreću zajedno sa konvejerom.

TUNELSKI SISTEMI

Naši sistemi uključuju inovativne tehnologije, nude visoko kvalitetne komponente izrađene od izdržljivih materijala, i omogućavaju pouzdan rad uz minimalno održavanje i minimalni zastoj.

Našim sistemom je vozilo besprekorno oprano i suvo za manje od 3 minuta. Tunel sistemi su projektovani za pranje od 60 do 250 vozila na sat. Standardni AVW tunelski sistemi pokrivaju široki spektar veličina tunela od Compact 12m sistema pa do Full 36m sistema, potpuno su prilagodljivi i nude puno opcija za nadogradnju. Velikim izborom opreme i opcija možemo udovoljiti apsolutno svim zahtevima kupaca.

OPREMA ZA PRANJE

U ovoj galeriji možete pogledati neke primere naše opreme za pranje